TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

TUPLAHAASTE

 

  Sain tämän hankalan haasteen Lappalainen etelässä-blogin Nilalta. Kiitos Nila!

 Haasteen on aloittanut Hiidenkiven Puutarhassa-blogin Minna.

 

Säännöt:

 

 Kasveissa ei saa olla nuppuja veikkaushetkellä, paitsi puuvartisissa, joissa kukkasilmut sallitaan. Kukinnan alkua saa vauhdittaa. Valittavien kasvien kohdalla pitäisi olla vielä lunta, jäätä tai routaa, ettei kasvi olisi lähtenyt kasvuun.   


 Jos olisi lämmin kevät, veikkaaminen olisi helppoa. Katsoisin vain vanhojen kuvien päivämäärät ja arvaisin kukkaan puhkeamisen ajankohdan. Tällä hetkellä veikkaaminen on huomattavasti vaikeampaa, kun kukkapenkkini on vielä ohuen lumivaipan alla.


                                                   

 Epätoivoinen veikkaukseni: 


Helmihyasintti, Palloesikko 12.5.

Tulppaani 12.5.

Tarhakylmänkukka, hento Pikarilija 13.3.

Akileija, Narsissi, Bellis 16.5.

Rhodo, Morsiusangervo 5.6.

Laukka, Särkynytsydän, Lumipalloheisi 9.6.

Viikon 17 krapusanat ovat hento, epätoivo, lämmin.

Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin Susun blogissa.
Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi.
Jätä krapusi linkki Susun blogiin.
Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa.

Ihanaa keväistä viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kiva, että poikkesit kertomaan osallistumisestasi. Enpä olisi muuten postaustasi löytänytkään, tuo nimi hämäsi. Lopussa vasta hoksasin, että mistä oli kyse. Kekseliästä yhdistää kaksi aivan eri tyyppistä haastetta samaan.
  Ensimmäisen kuvan scillaniitty on hurmaava ja kauniita ovat muutkin kukkakuvasi. Toivotaan, että veikkauksesi osuvat kohdilleen tai jos eivät, niin kasvit ovat sitten kukassa mieluummin liian aikaisessa kuin myöhässä. Lumet ovat sulaneet nyt aikamoista vauhtia. Toivottavasti ei tule kovin kylmää, jotta sulaminen ei pysähdy kokonaan. Aurinkoista huhtikuun loppua!

  VastaaPoista
 2. Kätevää yhdistää kaksi haastetta, ei varmaan ihan helppoa!

  Epätoivoista lienee kyllä arvuutella kukintojen aikaa, on tämä kevät ollut niin kummallinen.

  VastaaPoista
 3. Tämä luminen kevät onkin haastava arvaamiseen. Mutta sujuva krapu syntyi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun otit haasteen vastaan ja kaksi kärpästä vielä yhdellä iskulla. Sinulla on ihana kasvusto siellä odottamassa.

  VastaaPoista
 5. En itse ole puutarhaihmisiä, joten suu auki hämmennyksestä luin krapusi :D. Itse en olisi tunnistanut varmuudella kuin tulppaanin ja narsissin, sillä nimet unohtuvat helposti, kun ei ole kovasti kiinnostusta. Aina kuitenkin ihailen heitä, jotka osaavat ja tietävät kukista ja kasvattamisesta paljon. Serkkuni on myös tosi taitava puutarhaihminen. Hienosti tosiaan yhdistit kaksi erilaista haastetta!

  VastaaPoista
 6. Kadehdittavan paljon kukkia; tyydyn päivänkakkaroihin ja pioniin. No narsisseja myös, eivät ehdi äitienpäiväksi tänä keväänä (pontevasti puskevat vartta lumen sisässä). Niin ja krookuksia, mutta ne menee luultavasti pikimmiten rusakoille.

  VastaaPoista
 7. Oi, ihania kukkia ja paljon! On mitä odottaa! :)

  VastaaPoista
 8. Teilläpä on todellista kukkaloistoa! Ei sen niin väliä, osuuko kukinnan arvaus kohdilleen, kyllä ne kukkivat ennemmin tai myöhemmin. riitta k

  VastaaPoista
 9. Sullapa on kukkasia! Aivan mahtavasti. Teet varmaan joka-aamuisen puutarhakierroksen uteliaana, mitä uutta tänään?

  VastaaPoista
 10. Kerron tämän todistuksen kumppaneiden kanssa, jotka kärsivät suhteestaan, koska on olemassa kestävä ratkaisu. Mieheni jätti minut ja kaksi lastamme toisen naisen takia 3 vuodeksi. Yritin olla vahva vain lapsilleni, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni piinaavia kipuja. Olin loukkaantunut ja hämmentynyt. Tarvitsin apua, joten tein tutkimusta Internetistä ja törmäsin sivustoon, jossa huomasin, että tohtori Ediomo, loitsunpyörä, voi auttaa rakastavien toipumisessa. Otin häneen yhteyttä ja hän teki erityisen rukouksen ja loitsuja puolestani. Yllätyksekseni mieheni palasi kotiin kahden päivän kuluttua. Näin me yhdistyimme ja perheessä oli paljon rakkautta, iloa ja rauhaa. Voit myös ottaa yhteyttä Dr. Ediomoon, tehokkaaseen ratkaisujen ohjaajaan
  1) hanki entinen poikaystäväsi takaisin
  2) Tuo aviomies tai vaimo yhteen
  3) Jos sinulla on yötammoja
  4) Lääke HIV:lle ja syövälle
  5) Tehokas taikasormus
  6) Onnen viehätys
  7) pakkomielteen murtaminen
  8) Syntymä- ja raskausasiat Ota yhteyttä EMAIL:drediomo77@gmail.com Voit myös Whatsapp +2349132180420

  VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi