TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

tiistai 11. tammikuuta 2022

TAMMIKUU

 Pienen Linnun MakroTex-haasteen aihe on tammikuu. Haasteessa voit käyttää tavallisia tai makrokuvia. Haaste löytyy täältä.  Tammikuussa kuluu paljon talipalloja, siemeniä ja pähkinöitä. Orava on mielestään piilossa minulta ja koirilta.
 


23 kommenttia:

 1. Voi että kun on söpö tammikuun edustaja :)

  T. Täysin arkista vol.2

  VastaaPoista
 2. Orava luulee olevansa ovela :D Täällä ei näy paljon oravia, jäniksiä sen sijaan ja ne kyllä käyttäytyvät samalla tavalla kuin oravat, luulevat olevansa piilossa, kun jähmettyvät paikoilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jänisten kanta vaihtelee. Aidattuun pihaan ne eivät pääse, mutta koirat kyllä haukkuvat, jos niitä on naapureiden puutarhoissa.

   Poista
 3. Aivan ihana orava.Paljon lunta.Niin tammikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin pari päivää kipeenä ja lumi on hurjasti huvennut.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Minustakin oravat ovat suloisia. Niiden touhuja on mukava seurata.

   Poista
 5. All my life I've never seen anything that works as fast as the Dr.Okosodo spell. I am from New Jersey and my name is Angela after contacting Dr.Okosodo so I started to believe the saying that every coin has two sides. When my lover abandoned me, he swore never to return to me, but thank God, through Dr. Okosodo's help, I have my lover back to me within 48 hours and I also want other people who are with the heart. party get in touch with Dr. Okosodo through these details below which are via email: ( Drokosodo647@gmail.com ) or via ( Whatsapp at +2349050443678 ), then you can see the wonders of Dr.Okosodo

  VastaaPoista
 6. Voi toista kuinka hassu ja söpö 😄

  VastaaPoista
 7. Ihana pieni kurre. Kuinka oletkaan saanut kuviin tuon lumilinnan rakentamistouhun ja sen keskeyttämisessä olleen ilmeen. Siis en minä ihan oikeasti uskonut että kurre rakentaa lumilinnaa, mutta sellainen mielleyhtymä tuli kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla minun jalanjälkeni, minne kurre piiloutuu, kun liikun koirien kanssa pihalla. Mutta totta lumilinnaltahan se näyttää :D

   Poista
 8. Onpa suloiset orava-otokset 🐿

  VastaaPoista
 9. Kurren ei tarvinnut lähteä puiden latvoihin piiloon, kun luuli maassakin olevansa katseilta suojassa.

  VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi