TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

tiistai 20. elokuuta 2019

RUOKA

 Pienen Linnun MakroTex-haaste tälle viikolle on ruoka. Voit osallistua haasteeseen tavallisilla tai makrokuvilla. Löydät haasteen ja lisää kuvia täältä.
Meillä on neljä viiniköynnöstä, joista hyödynnän myös lehdet. Teen niistä viininkehtikääryleitä ja käytän lehtihakkelusta mm. kalamureketaikinaan antamaan sitruunaista makua.

Food Sealer Season Pro tyhjiöpakkauslaitteen ansiosta isot kala- tai rapusaaliit eivät ole enää ongelma, sillä tyhjiöpakkauksissa elintarvikkeet säilyvät 5 - 6 kertaa kauemmin kuin normaalisti pakastettuna.


20 kommenttia:

 1. Vau! Siinä on herkkua ja monta!! Viitseliästä!!

  VastaaPoista
 2. Maistuvaa teidän isolle poppoolle!

  VastaaPoista
 3. Nams, viininlehtikääryleet ovat herkkua. Olet ahkera, kun teet niitä vieläpä omista raaka-aineista. Kivaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 4. Respektiä,kun olet noin hurjasti urakoinut👍Vaikka on kyllä niin,että kun jotain tuon tapaista tekee,niin ei kannatakaan alkaa ihan kahdelle hengelle tekemään.Olen luvannut joskus muinoin,että kaalikääryleitä teen ison satsin kerran vuodessa,max 2,jos painostetaan😉Meilläkin on viiniköynnös jossa on isot lehdet ja vähän rypäleitä,että jos kokeilisin noita ..dolmades,vai miksi niitä sanotaankaan. Mukavaa viikkoa🌼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipsamuori <3,
   Kun on ollut iso perhe, tuntuu isojen annosten tekeminen edelleen luonnolliselta.
   Kaalikääryleetkin ovat ihania :)
   Suosittelen kokeilemaan.

   Poista
 5. Jestas muuta en voi sanoa kuin ihailen. 🤗

  VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi