Pienen Linnun MakroTex-haaste ja upeita kuvia löytyy täältä.
Vaikka minulla on kuivattua ja pakastimessa öljyyn säilöttyä basilikaa, tekee joskus mieli tuoretta. Silloin ostan ruukkubasilikan. Vihreä vinkki: Kun olet saksinut kaupan ruukkubasilikasta (tai muista ruukkuyrteistä) lehdet, kastele sänkeä ja se kasvattaa uudet lehdet. Näin saat uutta satoa edullisesti.
Niin herkullisen ja hyvinvoivan näköinen basilika!
VastaaPoistaOlen mestari tappamaan ruukkuyrtit :(
Minä taas olen mestari tappamaan muut sisäkukat, paitsi kaktukset.
PoistaOrkideat ovat siksi miehen hoidossa 😀
Onpa rehevä ja hyvinvoiva basilika.
VastaaPoistaNämä tykkäävät leikkaamisesta 😀
PoistaKylläpä vihreää väriä onkin jo kaivannut:) Mukavaa päivää❤
VastaaPoistaOnneksi kohta saamme nauttia vihreästä sydämemme kyllyydestä 😀
PoistaIhanan vihreän raikas kuva. Minä varmasti saisin jotenkin hengiltä sen sängen eli minun tapauksessa liikakastelemisella. Tiedostan tämän mutta silti kastelen liikaa.
VastaaPoistaBasilika kyllä sietää vettä, mutta pitää myös lämpimästä 😀
PoistaKiitos muistutuksesta, taitaa olla kylvön aika!
VastaaPoistaKukkia, tomaattia, paprikaa, chiliä ja basilikaa olen kylvänyt. Muut saavat odottaa 😀
PoistaHerkullista!
VastaaPoistaNiin on 😀
PoistaUpea yrtti. Me käymme paljon yrttejä ja olen heittänyt ne aina pois. Kiitos vinkistä seuraavat yrtit pitää säästää. Kiitos sinulle .
VastaaPoistaMyös me maustamme ruuan etupäässä yrteillä. Myöhemmin keväällä ruukun jämät voi istuttaa ulos 😀
PoistaNam ja onpa vehreää. Ihanaa keskiviikkoa Kirsti Kaija <3
VastaaPoistaKiitos samoin sinulle Tiia!
PoistaOlen melkein koukussa basilikaan 😀
Nam :D
VastaaPoistaYes 😀
PoistaItse olen onnistunut pitämään yrtit huonolla menestyksellä hengissä.. Sinun basilika on kerrassaan upea ilmestys!
VastaaPoistaKiitos Marie 😀
PoistaOlen minäkin onnistunut joskus tappamaan muutaman.
Upea Basilika!
VastaaPoistaHyvää viikonloppua!❤️
Kiitos samoin sinulle Sari ❤️ Mahtavaa viikonloppua!
PoistaHyvännäköinen basilica!
VastaaPoistaHyvältä se maistuikin :)
Poista