TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

perjantai 14. joulukuuta 2018

REMPPAMANIA - DIY

      Ennen makuuhuoneremonttia ajattelin, että  olisi hienoa hankkia kaikki uutena. Koira ei pääse karvoistaan, eikä ihminen luonteestaan. Niinpä päätimme kuunnella järjen ääntä ja käyttää vanhoja verhoja ja mattoja, restauroida yöpöydät ja vaatekomerot sekä rakentaa sängynpäädyn itse. Moottorisängyt ja kaikki tarvikkeet on ostettu itse.
Tapetoimme mökin pienen makuuhuoneen takaseinän kirjavalla tapetilla

Vanhat yöpöytämme saivat pintaansa Rust-Oleum kalustemaalia.
  Tapettiseinän alaosa on peitetty Keraplastin akryylilevyllä nurkasta nurkkaan.  (Samasta levystä on valmistettu meidän orkidea-laatikot.)  Teetimme parista valokuvasta akryylilevylle makuuhuoneen uudet taulut. Ne eivät ole vielä valmiit. Mies laittoi jalkalistan  akryylilevyn ylälaitaan ja sen sisälle lukuvalona toimivan led-valonauhan ja molemmille omat katkaisijat. 

  Yksi yö on nukuttu uusissa sängyissä ja hyvin nukutti. Kun sängyn päädyn saa nostettua, on sängyssä mukava lukea ilman viittä - kuutta tyynyä. Kun jalkopään nostaa ylös, väsyneet jalat virkistyvät. 
  Nämä mökin makuuhuoneen komerot ovat kierrätystavaraa. Nytkään emme uusi muuten hyväkuntoisia komeroita, ainoastaan vaihdamme rispaantuneet ovet. Kun ne on vaihdettu mökin makuuhuoneen remontti onkin valmis. 
Lokoisaa viikonloppua kaikille!
🕯🕯🕯

1 kommentti:

  1. Tyylikkäästi toteutettu remontti! Olemme miettineet miehen kanssa, että toteuttaisimme vähän saman tyyppisen ulkonevan seinää keittiöön muovilevyjen avulla. Tämän nähtyäni rupesin myös miettimään, että siihen voisi lisätä samantyyppisen ledinauhan. Seuraavaksi pitäisi ruveta haalimaan materiaaleja kasaan.

    https://muovicenter.com/muovilevyt/

    VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi