TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

maanantai 3. joulukuuta 2018

RÄHJÄÄNTYNEET

Kaksi joulukuusta Tallinnan joulutorilla
Viime viikko oli kiireinen. Kävin kotona vain kääntymässä. 
Kuvakaappaus Vamos Lahti nettisivuilta

    Muutenkin kiireiseen viikkoon mahtui kaksi tarinateatteri-keikkaa. Toisessa esiinnyimme Vamos Lahti-projektin päätösseminaarissa Lahdessa. Toinen keikka oli Kouvolassa XAMK:n kampuksella, jossa yleisönämme oli palvelumuotoilija-opiskelijat ja heidän opettajansa.
Teimme nuortemme kanssa Silja Europalla jo perinteeksi muodostuneet reissun Tallinnaan ja joulutorille.
Kiitos nuoret mukavasta reissusta, hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta.  Edes Siljan palvelun taso ei haitannut viihtymistä. Yleensä olemme saaneet Siljan laivoilla hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Oliko henkilökunta pikkujoulusesongin uuvuttamaa? Tällä kertaa palvelu ontui pahasti useassa eri pisteessä.
"Kodissa korjaantuu, jos reissussa rähjääntyy" 
(suomalainen sananlasku)

Pitääkö sananlasku paikkansa, kun koti on vuosien saatossa rähjääntynyt? Minusta tuntuu, että ei. Väsyneenä oma silmä tarttuu herkemmin epäkohtiin.
    Nyt eläkkeellä olessa asumme miehen kanssa alkuperäisen kotimme pihamaalle - alunalkaen vapaa-ajanasunnoksi - rakennetussa mökissä.  Huonekalut, astiat ym. ovat  olleet aikaisemminkin käytössä. Miksi ostaa uutta, kun käytettyä tavaraa on ollut iso aitta pullollaan. Nyt juolahti mieleen, että loppuelämämme voisimme nukkua kunnon vuoteessa. Samalla voisi hankki uudet petivaatteet. Uutta sänkyä ei viitsi ostaa nuhruiseen makuuhuoneeseen. Ensin pitää tehdä pintaremontti. Siinähän samalla tulee makuuhuoneen joulusiivouskin tehtyä.
           Mökin pieni makkari ennen remonttia
Tapetit ja maalit on jo ostettu ja odottavat inspiraatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi