TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

maanantai 19. marraskuuta 2018

IHMEITÄ?

Luonnossa liikkuessa näkee marraskuussakin kaikkea ihmeellistä
Ihmeeltä tuntuu, että voitin Sarin kotona blogin arpajaisissa tämän runokalenterin. Ihme se on siksi, että harvoin osallistun arpajaisiin ja vielä harvemmin voitan mitään. Yleensä otan osaa vain, kun voittona on jotakin, mitä oikeasti tarvitsen tai käytän.
Kiitos Sari kivasta yllätyksestä, jonka posti toi viime viikolla. ❤️
Mukava yllätys oli myös, kun Lämpöluxin kautta tilatut ikkunat tulivat tehtaalta sovittuna aikana eli viime viikolla. Moni arveli, että meitä vanhuksia retkautettiin ikkuna- ja oviremontista sopiessa.
Kuten kuvasta näkee 1970-luvulla rakennetussa talossamme on korkea aika tehdä  ikkunoiden ja ulko-ovien vaihto uusiin, lämmityskustannuksia alentaviin.  Pelkkä  maali ei enää auta. Tilasimme uudet ikkunat ja ulko-ovet Lämpöluxilta.Sovimme yrityksen johtajan kanssa, että seuraan remontin edistymistä blogissani. Tässä tapauksessa yhteistyö tarkoittaa sitä, että saimme alennuksen tilauksen loppusummasta. Sopimus ei sido minua kirjoittamaan ylistävää postausta, vaikkemme olisikaan tyytyväisiä tuotteisiin tai asennukseen.
Tänään saapuivat asentajat. Ensitöikseen he levittivät uudet matot lattioille. 

Alta aikayksikön ensimmäinen ikkuna oli vaihdettu. Asentajien lopettaessa tänään työt alakerrassa oli uudet ikkunat.  Jos remontti edistyy yhtä rivakasti ja siististi kuin alkoi, olen erittäin tyytyväinen Lämpöluxin kanssa tekemäämme sopimukseen. Pysykää kuulolla, miten remontti etenee jatkossa.   Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi