Translate

AIHEITA:

TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

lauantai 9. kesäkuuta 2018

VANHAN NAISEN RIIPPUVUUS

Kesätaivas
      Kun ihminen ei pysty olemaan ilman jotakin asiaa, puhutaan riippuvuudesta. Ystävättäreni sanoi kerran minun olevan riippuvainen kaikesta k:lla alkavasta kuten: kirjoista, kukista kävelemisestä, kakaroista, kissoista, koirista, kokkaamisesta käsitöistä.  Totta on, että pidän valtavasti kaikista noista. Lapsia en kutsuisi kylläkään kakaroiksi. Ystävätär ei tuntenut minua nuorena, jolloin vielä tupakoin. Listaan olisi voinut lisätä kessun. Onneksi pääsin siitä eroon. Käveleminen on terveellistä ja lenkeillä näkee kaikenlaista.
Riippuvuus
Kuminapelto
Riippuvuus
Kurkiperhe
 Kurjen poikanen on jo iso. Kuvassa vasemmalla emonsa edessä.
Aamukylpy
 Koirat on pidettävä kiinni, etteivät ne jahtaa lintuja ja jäniksiä.
Riippuvuus
Pupu
 Jänikset kiittävät, kun koirat on kytketty. 

Riippuvuus
Uudet aurinkolasit
      Kolme viikkoa sitten kävin linssileikkauksessa. Enää en tarvitse lainkaan silmälaseja, enkä aurinkolaseihin vahvuuksia. Suosittelen leikkausta sinulle, jos sinunkin on uusittava lasit kerran vuodessa. Leikkaus maksaa itsensä pian takaisin. 
      Olen käyttänyt silmälaseja yli 60 vuotta. Olen kai tullut riippuvaiseksi niistä. Miten muuten on selitettävissä se, että olen ostanut kuudet halvat UV-suojatut aurinkolasit kahden viikon aikana. Onko syytä huolestua? Riippuvuudesta kuulemma alkaa päästä, kun myöntää sen. Nyt se myönnetty. Ehkä seuraavalla kauppareissulla en enää himoitse ja hypistele halpoja aurinkolaseja. 

Onko sinulla jotain, mitä et voi vastustaa?
Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi