TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

MONTA LASTA - MONTA JUHLAA

Kodin juhlat
      Minulta on usein kysytty tuntuuko minusta koskaan siltä, että meillä on liikaa lapsia. Mikä on liikaa? Ketään lapsistani en antaisi pois. Mutta olen tuntenut monesti riittämättömyyttä.  Olisin halunnut antaa jokaiselle lapselleni enemmän henkilökohtaista aikaa kuin olen kyennyt. Olisin myös halunnut jokaisen saavan omat merkkipäiväjuhlansa. Näin ei ole aina tapahtunut.
Kodin juhlat
     Meillä on niputettu syntymäpäiviä kahden lähekkäin syntyneen lapsen yhteiseksi juhlaksi. Meillä on vietetty kahden lapsen yhteistä konfirmaatiojuhlaa. On ollut kolmoishäät, kun kolme tytärtämme avioituivat. On ollut useammat lapsenlapsen kaksoisristiäiset. 

Perhejuhlat
    Tänäänkin olemme viettäneet nelinkertaista juhlapäivää. Tyttären lapsista nuorin konfirmoitiin, tyttären keskimmäisellä lapsella on syntymäpäivä ja juhlimme samalla perheen vanhimman pojan lakkiaisia. Varsinaisena lakkijaispäivänä suku juhli serkkutyttöä. Välimatkaa näiden kahden ylioppilaan kodeilla on yli 300 kilometriä, siksi tällainen järjestely. Tyttären omatkin synttärit ovat pian.
Kodin juhlat

Perhejuhlat
Tyttärellä on sekä juhla-, että työpäivä.

Juhlivat sisarukset. Sydämelliset onnen toivotukset heille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi