TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

keskiviikko 27. joulukuuta 2017

IHMEELLINEN VUOSI 2017 osa 1

     Kulunut vuosi on ollut kerrassaan ihmeellinen. En ikimaailmassa olisi voinut uskoa, miten huima tästä toisesta yhteisestä eläkevuodesta meille muodostuu.
     Ystävä Hilkka kutsui meidät jakamaan vuokraamansa huvilan Balilla. Vietimme tammikuussa hänen luonaan Umasarissa unohtumattoman kaksiviikkoisen. Kiitos Hilkka.
      Seuraava etappi oli Dempasar, jossa asuimme Kubu d'Bukitin kotimajoituksessa pari ikimuistoista viikkoa. Ystävällinen isäntämme antoi hyviä vinkkejä kohteista, joihin kannattaa tutustua.  Kubu oli syvästi pahoillaan ja häpeissään Balin rantojen tilasta. Kiitos Kubu kaikesta meidän viihtyvyyden eteen tekemistäsi järjestelyistä.
    

   Kiitos myös kaikille teille, jotka ojensitte auttavan kätenne, kun ilmeni meidän nostaneen Dempasarissa käteistä sellaisesta automaatista, jossa oli skimmauslaite.
           Dempasarista olikin lyhyt ja halpa lento Adelaideen, jossa vietin osan lapsuuttani. Asuimme Australiassa kaikkiaan seitsemässä eri paikassa. Suurin osa näistä asuinpaikoistamme oli erilaisia väliinputoajien säilytyspaikkoja, eräänlaisia leirejä. Helmi- maaliskuussa kävimme niissä kaikissa. Laitan tähän aiemminkin blogissa ulkaisemani lyhennelmän reissusta, jonka kirjoitin Bumerang-lehteen. 

Lisää lapsuudestani, nuoruudestani, Australian ajasta ja paluusta Suomeen löytyy omaelämänkerrallisesta romaanistani. Saatavana ainakin joistakin kirjastoista.
Adelaidessa asuimme Jeffin ja Judyn kotona. Lämmin kiitos heille.
Melbournessa asuimme Judyn ja hänen miehensä luona. 
Judy, thank you and welcome!

Kaikki kotimajoitukset on varattu tätä kautta. Suosittelen kotimajoitusta lämpimästi. Se on edullista. Samalla saa uusia ystäviä. 


      Kotimajoituksiin saimme isänniltämme alennusta, kun blogillani oli yli 50 kirjautunutta lukijaa blogit.fi :n kautta. Kiitos kaikille, jotka kampanjoitte tuon rajan saavuttamiseksi. Ja ennenkaikkea kiitos teille, jotka seurasitte matkaamme blogissani. Teidän avullanne tuli mahdolliseksi toteuttaa - eläkeläisten kukkarolle sopivalla tavalla -  yksi suuri unelma, paluu lapsuuteni maisemiin ja näyttää ne rakkaalleni. 

       Kiitos myös kaikille teille - ja ennen kaikkea Roosalle ja Ninnulle - jotka olette ottaneet vastuun lemmikeistämme meidän sauhutessa maailmalla. 
         Videolla kohtaamisia Australian eläinten kanssa.

       Matkan jälkeen alkoi mummonmökissäkin aivan arkiset touhut. Piti hankkia polttopuita tulevaksi talveksi, laittaa siemeniä multaan, odottaa kesää tulevaksi jne. Arjen katkaisivat mm. harrastukset, kirjat, rippijuhlat, synttärit ja tyttärenpojan Miikkan ja Janitan häät. Kesäkuussa lähdimme Trans-Siperian junamatkalle. Siitä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi