Translate

AIHEITA:

TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

tiistai 24. lokakuuta 2017

SAARTA RISTIIN RASTIIN 1

      Taivaalle kerääntyy jälleen pilviä. Emme kuitenkaan anna sen häiritä. Bussi vie meidät Incaan. Kaupunki on tunnettu viinikellareistaan. Inca on ollut merkittävä viinin tuottaja 17  - 19 vuosisadoilla. Nykyisin monet vanhat viinikellarit toimivat ravintoloina.
      Aikoinaan Incassa on ollut useita nahkatehtaita. Moni perhe on elättänyt itsensä tehtaiden työntekijöinä. Nyt jäljellä on vain muutama. Tehtaanmyymälästä mukaani tarttuu laukku. Yleensä en sorru heräteostoihin.
         Jatkamme bussilla Sa Calobraan. Tie muuttuu serpentiiniksi. Hirvittää, kun autoja tulee vastaan ja tienvarsilla on pyöräletkoja samanaikaisesti. Mutta kuski on taitava.
Emme ole Sa Colobran likikään ainoat turistit. Lähdemme seuraamaan polkua, jonne monet näyttävät suuntaavan kulkunsa. Musta mirri puolestaan seuraa meitä. Ohitamme  taiteilija Joaquin Mirin muistolaatan.


Polku päättyy paikkaan, jonka kautta vuorilta alas valuva vesi päätyy mereen. Takana on kuiva kesä ja vettä on vain nimeksi uoman pohjalla. Joka kesä heinäkuussa täällä järjestetään suuri ulkoilmakonsertti.
Jatkuu.....