Translate

Tunnisteet

lauantai 12. elokuuta 2017

78 VUOTTA AVIOLIITTOA

        Niihin vuosiin mahtuu tyyntä, jos tuultakin. Ja tuuli on puhaltanut joskus vastaan ja täysillä. Lemmenlukko:  Korumaa.fi

          Minulla oli synttärit. Nyt on syksy tullut elämääni. Syksy näkyy ikävuosissa, mutta myös konkreettisesti. Olen viime päivinä saanut tuliaisiksi ja synttärilahjoiksi kaikkea sitä, mitä syksyisin kaipaan, kirjoja (osa on vasta matkalla), lankoja, kynttilöitä, torkkupeiton, syysistutuksiin jotain uutta. Minulta hajosi käsityökori ja saappaat. Sain kumpiakin kahdet. 
❤️ Sydämellinen kiitos kaikille!
      Yksi tärkeä lahja oli entiset ihanat naapurit, jotka ovat muuttaneet Kajaaniin. Viime näkemisestä on kulunut vuosia, mutta juttu luisti kuin silloin ennen. Ekstra bonus oli, kun tytöt tapasivat entisen opettajansa.
❤️ Lämpimät kiitokset Ari ja Tupu!
            Luontokin antoi minulle synttärilahjan. Osuimme varsinaiseen mustikan pesään. 

         Tarkka lukija on varmaan laskenut, että minä täytin ehkä 100 vuotta, koska avioliittoa on takana peräti 78 vuotta. Olisihan se hienoa olla Suomi-neidon ikäinen. No, en nyt sentään sataa täyttänyt. Olen 69-vuotias.
Erkki ja minut vihittiin avioliittoon 25.8.1973
Tyttäremme ja vävymme vihittiin avioliittoon 5.8.2000
Lemmenlukot: Korumaa.fi

Oliko tyttärillämme kaksoishäät? Vastaus kuuluu EI, vaan kolmoshäät.  Jos katsoo tarkkaan, sen huomaa hääkakuista. (Yksi pariskunnista on eronnut) 


    Juhlistamme hääpäiviämme yhteisellä irtiotolla arjesta. Suuntaamme kohti Hotelli & Spa Resort Järvisydäntä Rantasalmella.  www.jarvisydan.com
❤️ Rakkauden täyttämää viikonloppua kaikille!
Lähetä kommentti