TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

torstai 22. kesäkuuta 2017

MOSKOVA - JEKATERINBURG

     Ensiksi kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille. Valitettavasti en täältä onnistu vastaamaan kommentteihin. Kommentit ilahduttavat aina mieltäni. Takana on junamatka Moskovasta Jekaterinburgiin, 1820 kilometriä ja kestoltaan  vuorokausi 2 tuntia 45 minuuttia. Makuuhyttissämme oli kaksi kapeaa kerrossänkyä, joissa vain ohuet patjat. Luulimme joutuvamme kaivamaan makuupussit esiin. Kun juna nytkähti liikkeelle vaunuisäntä jakoi meille lakana- ja pyyheliinapakkaukset.  Huovat ja tyynyt löytyivät katon rajassa olevalta hyllyltä. 
Vaunuisäntämme
Matkan aikana haudutimme termospullossa pussikeittoa samovaarista haettuun kiehuvaan veteen ja söimme sitä näkkileivän kera. Pari kertaa ostimme kaalipiirakoita niitä kaupustelevalta mummolta. Aamulla pistäydyimme ravintolavaunussa munakkaalla ja kahvilla. Tässä Eila ja Erkki.
Jollain väliasemalla happihyppelyllä käydessäni näin salamatkustajia vaunujen katoilla. 

           Jos hytissä ei aamulla tuoksunut jalkahiki, niin ainakin varpaiden paljous. Kun edellisestä suihkussa käynnistä oli jo puolitoista vuorokautta, sitä kaipasi eniten.

 Jekaterinburgissa majoituimme ja kävimme ennen päivällistä vielä katsomassa kuuluisaa Kirkkoa veren päällä.
    Näkymä  hotellin ikkunasta. Olen pienen netti-tauon jälkeen päässyt hotellissa lukemaan lehdet ja seuraamani blogit. Valitettavasti en pysty kommentoimaan niitä täällä. Mutta tiedoksi kaikille, luen blogit aina, kun pystyn, vaikken kommentoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi