TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

lauantai 17. kesäkuuta 2017

MOKA ON LAHJA


        Moka on lahja. Varmaan moni on kuullut nuo lohdutuksen sanat, kun on mokannut. Kun itse mokaa, se tuntuu kaikelta muulta kuin lahjalta. Yleensä minua aluksi hävettää. Soimaan itseäni, joskus pitkäänkin. Parhaassa tapauksessa otan opikseni. 
        Kuulin eilen mokanneeni. Taas kerran. Onneksi tarkka lukija huomasi mokani ja sain oikaistua Kuopion reissusta kirjoittamaani juttuun laittamani väärän tiedon. Laitan oikaisun tähänkin. Eli iltajuhlaa isännöi Kuopion kaupunki ja sitä sponsoroi Pernold Richard. Vielä kerran pahoitteluni ja anteeksipyyntöni asianosaisille. 
        Kesä on jo pitkällä. Havupuiden siitepölyä on joka paikka keltaisenaan. Linnuilla on jo poikaset. Varpusilla taitaa olla jo uudet munat hautumassa. Jamia naurattaa vaarin "sauhuaminen".

       Viinirypäleeseen tulee Tänä vuonna rypäleiden lisäksi kunnon kokoiset lehdet. Viime vuonna ne jäivät niin pieniksi, että niistä sai hädintuskin tehtyä viininlehtikääryleitä. Vihjeeksi teille, kenellä kasvaa rypäleitä. Lehtiä voi myös hienontaa lihapulla- tai mureketaikinan joukkoon keventämään ja makua antamaan. Ainakin meillä tykätään. Nyt lähden pakkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi