TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

torstai 1. kesäkuuta 2017

KOVA KOHTALO

           Rakastuin rantapummiin, kun meidän porukka - Lahden tarinateatteri - oli Kreetalla vaeltamassa Annan ja Ollen johdolla. www.fysimera.com  Päätin tuoda pummin mukanani Suomeen, vaikka mies vastusti. Hänenkin sydämensä suli, kun hän näki ihastukseni. Heistä tuli hyvät kaverit.


Aluksi Hani (Honey) mahtui kulkemaan kissan luukusta. Kun se ei enää mahtunut, mies asensi sille koiran luukun. Meni varmaan kuukausi ennen kuin Hani tajusi, ettei sen tarvitse enää ryömiä luukusta, vaan siitä mahtuu kulkemaan kävellen. Hoksa sillä on yhtä hidas kuin emännällään.
Kissan kori oli yksi Hanin lempipaikoista niin kauan, kun se siihen mahtui.
        Hani on varsinainen Äidin tyttö. Se napoo perässäni kaikkialle. Meillä on jopa saman tapaiset terveysongelmat. Kummallakin on yksi toimiva munuainen. Minulle tuli syöpä ja munuainen piti poistaa. Hanin toisen munuaisen tuhosi viime syksyinen kyyn purema. Mutta yhdelläkin pärjää.
       Olen potenut muutaman vuoden nivelrikkoa. Hanin etutassun nivel turposi ja sen on ollut vaikea liikkua. Tällä viikolla sillä diagnosoitiin nivelrikko. Harmi, sillä Hani on vielä nuori. 
      Saimme eläinlääkäriltä samalla reissulla eläimillemme punkkeja vastaan lääkkeen nimeltään SIMPARICA, jota annetaan kerran kuukaudessa. Hyvä uutinen on se, että se toimii myös kapia vastaan. Täällä jossain lähistöllä - asumattomien talojen alla - pesii kapinen supi. Moni on tehnyt siitä havaintoja. Olen pelännyt koiriemme saavan sen välityksellä kapin. Se vielä Hanilta puuttuisi, että se olisi siinäkin asiassa kuin emäntänsä.
       No ei minulla kapia ole, mutta minua puri villin minkin poikanen, kun yritin siirtää sitä turvaan ajotieltä, auton alle jääneen ja kuolleen emonsa vierestä. Puremasta seurasi hankalasti hoidettava, pitkäkestoinen sieni-infektio. Mutta niinhän sitä sanotaan, että lemmikit alkavat vähitellen muistuttaa aina enemmän ja enemmän emäntiään ja isäntiään.
         Meillä tulee juuri nyt rakeita, että tällainen kesäkuu. Säät eivät suosi tämän kevään ylioppilas- tai valmitujaisjuhlien järjestäjiä. Onnea uusille ylioppilaille, koulunsa päättäville ja valmistuville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi