TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

JOKO POLTTAA?

SÄHKÖPOSTIN  MIELUISA YLLÄTYS

     Tämän viestin saatuani virisi jälleen kerran toivo. Olisiko se oikeasti mahdollista, että vihdoin pääsisin isäni jäljille. Minulla on dna-matsaus Kaikkosen kanssa. Tosin emme tiedä, mitä kautta. Ja minulla on dna-matsaus venezuelalaisen Comoran kanssa. Emmekä mekään tiedä, ketkä ovat meitä yhdistävät henkilöt.Tämä käy entistä mielenkiintoisemmaksi. Onhan minulla matsauksia myös finntiaanien kanssa.
    Googlasin heti tuon osasto Marttinan ja WIKIPEDIASTA löytyi seuraava juttu Pauli Marttinasta, eli isäni kasvatti-/adoptioisästä (?).

    Tästä heräsi kysymyksiä joihin ajattelin tuon tuntemattoman viestin lähettäjän ehkä pysyvän vastaamaan. Vastaukseksi hän lähetti minulle seuraavat kaksi viestiä:    Netistä löytyi vielä Timo Kervisen tekemä haastattelu kaukopartiomies Mikko Klemetistä. Laitan tähän haastattelussta sen pätkän, jossa kerrotaan "Pikku-Pekasta, joka on todennäköisesti Pjotr Kaikkonen, Pekka Kakkonen, Pekka Marttin, Leo Kuujärvi. 

     Nyt odottelen malttamattomana, että saan nuo alkuperäisen viestin lähettäjän mainitsemat kirjat käsiini.  Osaako joku neuvoa, miten voisin etsiä noita kolmea mahdollista sisarpuoltani Venezuelasta, kun sukunimet eivät ole varmoja? Kun heidät löytäisi ja joku heistä suostuisi dna-testiin, voisi sisaruutemme vahvistaa tai sulkea pois. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi