Translate

Tunnisteet

maanantai 24. huhtikuuta 2017

AJATUKSEN VOIMALLA

     Varmaan teillekin käy samoin,  kuin minulle usein käy. Kun ajattelee jotain asiaa intensiivisesti, se asia toteutuu. Samoin käy, kun ajattelee jotain tiettyä henkilöä. Pian hän ottaa yhtyttä. 
   Olen viime viikolla ajatellut erityisesti kolmea ystävääni ja yhtä tytöistäni. Kaikki he ovat ottaneet yhteyttä. Yhden ystävän tapasin eilen. Oli ilahduttavaa huomata, ettei välillämme ollut minkäänlaista vierauden tunnetta, vaikka edellisestä tapaamisesta on kulunut pitkä aika. Kerroin ystävälle hänen kanssaan samalla alalla työskentelevästä tytöstämme. Illalla tämä tytttö tupsahti kaverinsa kanssa moikkaamaan meitä. 
     Jostain syystä olen viimeaikoina miettinyt paljon tämän kylän tulipaloja ja yhtä uhkaavaa tilannetta omassa kodissamme. (Poika halusi auttaa minua imuroinnissa ja vetäisi hehkuvat hiilet pystyuunista keskuspölynimurin sisuksiin. www.rohkea-kirja.fi / Mummon päivitykset / Tulipalon alku) Sain aamulla sähköpostia ystävältä entiseltä kotikylältäni. Entisen kotini navetta on tuhoutunut hiljattain riehuneessa tulipalossa.
        Eilen aamulenkillä ajattelin, että kas kun Topi-koira ei ole vielä heittänyt talviturkkia, vaikka joki on sula.
          Tänä aamuna se sitten tapahtui
         Kun mietin, koskahan kuulen kevään ensimmäisen kottaraisen, meni vain hetki, kun kuulin. Huomasin ajattelevani  pihapöntön poikasten kuoriutumista ja löysin maasta linnun munankuoren.
            Lenkillä toivon, etteivät koirat huomaisi nuoria jänöjä, eivätkä ne huomaa, ellei tuuli käy pupujen suunnasta. Silloin mennään peräkkäin ja kovaa. Luulen, että meidän koirilla on huono näkö, mutta sitäkin tarkempi hajuaisti.
Lähetä kommentti