Translate

AIHEITA:

TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

EPÄONNEA JA ONNEN KANTAMOISIA BALILLA

        Olemme käyttäneet rupioiden nostamiseen lähikaupan pankkiautomaattia, koska se on sisätiloissa. Näin ollen olemme kuvitelleet sen turvalliseksi. Meitä ei ole haitannut, että kerralla on voinut nostaa vain 500 000 rupiaa (33,30 euroa), sillä täällä kaikki on meille suomalaisille halpaa. 
     Nyt olemme järkyttyneitä, sillä poliisi on sulkenut automaatin. Kaupan työntekijöiden mukaan siinä on ollut skimmauslaite. Tiedättehän laitteen, jolla kortin voi kopioida ja automaattiin on asennettu kamera, jolla tunnusluvun voi kuvata. Vielä emme tiedä onko meidän kortti kopioitu. Mutta sen tiedämme, ettemme valitettavasti ole suojanneet koodia omalla kädellä tehdessämme nostoja. Olemmehan olleet muka turvallisissa sisätiloissa.
     Jos tili on suljettava, se tapahtuu pahimmalla mahdollisella hetkellä, sillä ensi yönä lennämme Australiaan. Täältä ei saa vaihdettua Australian dollareita. Olemme kysyneet monesta rahanvaihtopisteestä ja pankeista. Viimeinen toivomme on lentoaseman rahanvaihtopisteet. Ihan kiva mennä Australiaan ilman dollarin dollaria ja ilman toimivaa pankki- tai luottotiliä. Käteiskassamme eurot ovat loppumassa. Nyt pitää varmaan uhrata ja lepyttää jokin rahamaailman henki.


Onnen kantamoisia

      Päiviemme huippuhetkiä ovat olleet Sunny Beach Spa:n ihanien rouvien suorittamat edulliset hieronnat, mani- ja pedikyyrit. Heitä tulee ikävä.
     Onnea ovat edulliset pyykin pesu- ja silityspalvelut, 10 000 rupiaa (66 centtiä) per kilo.

Onnea on iltaisin kainalossa hyrisevä kissa
Onnea ovat edulliset, tuoreet hedelmät
   

Kyseenalainen onni

     on nuoren mopopojan käteeni lykkäämä ilmainen arpa, jolla olen jo voittanut seitsemän yön majoituksen Balilla, Thaimaassa, Intiassa tai Saksassa. Vaihtoehtoiset voittoni ovat i-pad tai 500 USD. Minun tarvitsee mennä vain arvan osoitteeseen lunastamaan voittoni. En mene. Epäilen kyseessä olevan lomaosake-esittelyn ja "voiton" olevan seitsemän yön majoitus jossakin firman lomaosakkeessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi