TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

torstai 26. tammikuuta 2017

TOTUTTELUA

         Pettymys oli melkoinen, kun eilen saavuimme tälle Villa Happyn portille. Sisäpuolen näkeminen ja sen muistaminen, että yö täällä on alle 12 euroa piristivät hieman. Emmehän me ole ylellisyyksiin tottuneetkaan. 
                 Happy Villan alueella on neljä päältä puusta ja sisältä tiilistä rakennettua mökkiä. Lämmintä ja kylmää suihkuvettä tulee kunnon paineella. Umasarissa ennätti tottua siihen, että vettä tuli hissuksiin liruttamalla.


    Yllättäen kaupungin läheisyys ei kuulunut yöllä sisälle. Täällä on hiljaisempaa kuin Umasarissa, jossa luonnon äänet kukot ja puutarhan purojen solina pitivät omaa sinfoniaansa. Yöllä heräsin kerran, kun kissat ottivat yhteen ikkunamme alla. Iloinen yllätys oli sekin, että aamupala tuotiin huoneeseen. Tai, että sellainen,vaikka vaatimatonkin, sisältyy huoneen hintaan.

Villa Happy pieni puutarha on ilo silmälle.
      Tänään ei enää harmita muu kuin tämän muuten kauniin paikan roskaisuus. Merituulen vuoksi täällä on siedettävän lämmintä,   
+26 C°.


Jokaisella rakentamattomalla tontilla on saastaa.        
          Ei ole lainkaan ihme, että jumalat ovat vihaisia ja niitä on lepyteltävä kaikkialla ja monta kertaa päivässä. Minuakin nuo roskat kiukuttavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi