TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

perjantai 20. tammikuuta 2017

KOULUSSA


     Toiveemme päästä vierailemaan balilaisessa koulussa toteutui tänään, kun Bagus vei meidät Jembranan 40 oppilaan yksityiskouluun. Koska tänään on perjantai, oppilailla oli urheilupäivä ja yllään urheiluasu. Koulun normaali koulupuku on punainen alaosa ja valkoinen paita.
      Opettajat ja oppilaat ovat aloittaneet päivänsä jo aikaisin, seitsemältä. Urheilupäivänä koulu loppuu kello 12.00. Pitää urheilla, kun on vielä viileämpää.
Koulua suojeleva Ganesha, hyvän onnen, viisauden ja älykkyyden Jumala, jolle uhrataan jotain pientä päivittäin.
      Huomenna, lauantaina lapset osallistuvat monta tuntia kestävään uskonnolliseen rituaaliin, jonne meidätkin kutsuttiin. Nyt sataa kutsuja, sillä meidät on kutsuttu myös samanaikaisesti pidettävään vauvan siunaamisjuhlaan.
           
          Hilkka on eläkkeellä oleva opettaja, joten hänen tehtäväkseen lankesi englannin tunnin pitäminen kuudennen luokan oppilaille. Meillä kuudesluokkalaiset ovat yleensä pitemmällä englannin opinnoissa kuin Balilla, koska täällä ne aloitetaan vasta kuudennella luokalla. 
         Kuudennella luokalla oli toista kymmentä oppilasta, joista vain kaksi tyttöä.
Koulun rehtori
Muut opettajat
  Urheilupäivä ja jalkapalloa. Erkki sai pitkänä miehenä ravistella alas puuhun juuttuneen pallon, jonka mukana hän sai niskaansa äkäisen muurahaisarmeijan. 
Shakin peluu kuuluu urheilupäivään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi