TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

perjantai 2. joulukuuta 2016

VIISUMI AUSTRALIAAN  Jippii! Nyt minullekin on myönnetty e-Visitor-viisumi Australiaan. Hyvä, etten hyppinyt riemusta avattuani tänään sähköpostin. Olin jo varma, etten saakaan viisumia. Näin silti, vaikka hakusivustolla lukee selvästi; ettei kaikkien samaan aikaan tehtyjen henkilöiden hakemuksia hyväksytä samaan aikaan, vaan jokainen hakemus käsitellään erikseen toisistaan riippumattomina. Toisille voidaan myöntää viisumi nopeasti, kun taas toiset joutuvat odottamaan vastausta.

  Olen Marie Kondon (KON MARI siivouksen elämää mullistava taika) kanssa samaa mieltä siitä, että luetut kirjat on jo koettu ja niiden sisältö on jo minussa. Niinpä poimin mummonmökin hyllystä kaikki ne kirjat, jotka olemme mieheni kanssa molemmat lähiaikoina lukeneet ja pakkasin ne lahjoitettavaksi kirpputorille.

 Jos olisin seurannut KON MARIN oppeja, olisin ensin koonnut kaikki omistamamme kirjat jokaisesta pihapiirin kirjahyllystä, pinonnut ne lattialle  ja ottanut sieltä yksitellen käteeni kirjan ja miettinyt haluanko säilyttää kyseisen kirjan vai en. Kriteerinä on se, antaako kirja minulle mielihyvän väreitä vai ei. Jos olisin tehnyt homman KON MARIN menetelmällä, istuisin vieläkin lattialla kirjapinojen keskellä. Mutta ehkäpä vielä jonakin kauniina päivänä .... ....  Meille kun sattui jäämään vielä lukemattomia kirjoja. Lukemattomia, sanan molemmissa merkityksissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi