TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

tiistai 13. joulukuuta 2016

PERHANAN FACEBOOK   Minulle tapahtuu Facebookissa outoja juttuja. Aloin yhtäkkiä saada kymmenenkin uutta kaveria päivässä ilman, että minun tarvitsi hyväksyä kenenkään kaveripyyntöjä. Vähintään kolme kymmenestä miespuolisesta uudesta kaverista on tulisesti rakastunut minuun. Olen pöyristynyt. Tunteeni ovat samoja, kuin joskus nuorena saadessani läähätyssoittoja. Häpeän ja tunnen itseni jotenkin likaiseksi. Tiedän, ettei tarvitsisi, mutta tunteet eivät kuuntele järkeä. Vaihdoin salasanani, mutta sama peli jatkuu. Voiko profiiliani käyttää joku toinenkin? Tuplaten kiusalliseksi tilanteen tekee se, että kaverini, ikäiseni naiset, alkoivat saada minun uusilta  "kavereilta" kaveripyyntöjä. En halua, että profiilini leimautuu jonkinlaiseksi "paritus-profiiliksi".

   Ennen vanhaan, kun nainen tuli tiettyyn ikään, hän muuttui miehille näkymättömäksi. Sosiaalisessa mediassa näyttää käyvän päinvastoin. Nuoremmat ulkolaiset miehet tekevät itseään tykö vanhemmille naisille. Samoin on käynyt lomareissulla. Vaikka kuinka yrittää ottaa naamalleen kärttyisän ladyn nurjan ilmeen ja luoda miehiin rumia silmäyksiä pitkin nenänvarttaan, miehet parveilevat ympärillä. Etenkin joissakin Afrikan ja Aasian maissa miehistä on joskus pääsemättömissä. Monessa maassa eurooppalainen vanhempi "tyttöystävä" on statussymboli. Voi sitä kateuden määrää, jos jotakuta miehen  tuttavapiirissä onnistaa saada sellainen. Eurooppalaisilla oletetaan olevan rajattomasti rahaa. Aina siis kannattaa yrittää.

   Kuilu länsimaiden ja köyhien maiden välillä on vain syventynyt. Luulen, että huono aika näiden "rakastuneiden" kotimaassa, on paitsi lisännyt kysyntää myös tuonut kosiskeluun julkeutta. Internet ja sosiaalinen media mahdollistavat tehokkaasti kuumien ja rikkaiden eurooppalaisten puumien etsimisen, vaikkei sulholla olekaan varaa ja mahdollisuutta matkustaa. Markkinat toimivat vähän samalla tavalla kuin eurooppalaisten miesten ja aasialaisten naisten vastaavat. No, internet mahdollistaa vielä pahempiakin asioista esim. lapsipornon.

  Surullisin mielin jään tauolle Facebookista. Minusta on ollut mukava seurata ja kommentoida siellä ystävieni kuulumisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi