TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

torstai 29. joulukuuta 2016

KUINKAS SATTUIKIN

   Olisiko ollut vuosi 2012 tai 2013, kun sain miniältä lahjaksi Elizabeth Gilbertin kirjan EAT PRAY LOVE.
Kirjassa Gilbert kertoo oman tiensä etsimisestä Italiassa, Intiassa ja Indonesiassa.
  Elizabethilla oli kaikki, ura journalistina, matkoja työn puolesta, talo New Yorkin lähistöllä. Tulee avioero, Elizabeth vaipuu syvään masennukseen, jonka seurauksena hän päättää jättää kaiken, työnsä, kotinsa ja omaisuutensa. Tarkoitus on viettää vuosi yksin ulkomailla, kolmessa I-kirjaimella alkavassa maassa. 
  Tämä huikea teos on ollut bestseller Yhdysvalloissa, jossa sitä on myyty miljoonia. Siitä on tehty myös Julia Robetsin tähdittämä elokuva, joka on monelle tuttu. Minä en ole elokuvaa nähnyt, mutta heti kirjan luettuani aloin haaveilemaan Balin (Indonesian saari) matkasta.
  Juuri kun oli käynyt selväksi, että pääsemme matkustamaan Australiaan vuoden 2017 alkupuolella, ystävä HILKKA soitti ja pyysi mukaansa Balille tammikuussa. Hänellä oli siellä vuokra-huvila, jonne hän kutsui meidätkin. Mies tiesi Australian lentojen tulevan kaikkein halvimmaksi juuri Balin kautta. Niinpä otimme ystävän kutsun vastaan. Tätä on vaikea uskoa todeksi. Pääsen matkustamaan juuri niihin kahteen maahan, joihin olen jo pitkään uneksinut vielä joskus pääseväni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi