TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

maanantai 28. marraskuuta 2016

TERVEHTYNYT


   Kolmen päivän kuumetauti on hellittänyt. Heräsin jo viideltä havaitakseni ihmeparantuneeni. Sairastaessa oli talvi tullut takaisin. Ei nukuttanut lainkaan. Kummako tuo olenhan hyggeillyt eli löhöillyt perjantaista alkaen. Kun en saanut enää unta, luin hetken.  Sitten aloin kiusata Facebook-kavereitani ryhmäviestillä. Toivottavasti en herättänyt ketään. Liikutuin ystävien reaktioista. Tunnen myös syvää kiitollisuutta. Pyytäkää vain, jos voin tehdä jotain teidän puolestanne.  Anteeksi, jos herätin. 😇

  Ei voi sanoa, ettei lumessa ole hiiren hyppäämääkään (onpa ruma sana).

  Tästä tuleekin aurinkoinen päivä. Hienoa.

  Kauaa eivät naakat jääneet osattomiksi talipalloista, vaikka Erkki asensi ylimääräisen verkon niiden suojaksi. Ne oveluudet lentävät lähes selällään kohti herkkuja ja työntävät jalkansa verkon läpi. Sitten ne peruuttavat vähän kerrallaan samalla vetäen talipalloja ulommaisen verkon ääreen. Siitä ne yltävät jo nokka talia. Yritin kuvata tapahtumaa, mutta en onnistunut.

  Sain terveisiä yllättävällä tavalla, nyt jo aikuiselta, lainalapseltamme. Mies haki liiteristä hella- ja takkapuita. Poltamme ensin kauemmin liiterissä olleita puita. Eräässä niissä oli nämä, silloin pienen pojan, terveiset. Kiitos Petri. Sait hymyn huulilleni. Olet ajatuksissani. Ajattelin aluksi laittaa postaukseen, että olemme niin hienoa porukkaa, että takkapuutkin ovat taideteoksia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi