Translate

Tunnisteet

torstai 17. marraskuuta 2016

SUKUA ETSIMÄSSÄ - HARMITTAVASTI HUKASSA 🌏

Tänään sain oheisen sähköpostin. Joka kerta, kun saan vastaavan viestin, sydän hypähtää kurkkuun. Joko nyt selviää, kenelle olen  läheistä sukua? Monesti ihmiset ovat ottaneet dna-testin selvittääkseen sukuaan siitä taaksepäin, johon tavallisella sukututkimuksella pääsee. Minä etsin ylipäätään sukulaisia. Tämän kertainen osuma koskee äidin puoleista sukulaista. Eikun innokkaana kirjautumaan ja katsomaan  Family Tree DNA-sivustoa.

😛


👏
Uusi, vain yhden askeleen päässä minusta geneettisesti oleva henkilö näkyy listoilla. Hän on Ms Åsa. ........ ...........   Koska kysymyksessä on äidin puoleinen sukulainen, alan etsiä häntä sukukirjoista. Isän puolen sukua en tiedä, joten ei minulla muita sukukirjoja olekaan kuin äidin. Nyt pitäisi osumia jo löytyä, sillä Vaittiset (äidin suku) ovat teetättäneet paljon dna-testejä viime vuosina.

                                                                               

😞 Taas kerran petyn. Eihän Åsaa noista löydy, kuten ei ketään muutakaan, kenen kanssa minulla on ollut dna-osuma. Taas ajattelen, olenko äitinikään lapsi? Jos olenkin vaihdokas? Se aihe kiinnosti kovasti äitiäni. Tai ehkä kysymys on dna:ni mutaatiosta, joka on selitetty alla olevan raportin sivulla 45. Laitan myös suomennoksen alle.😕

Muutamien sukulaisiksi uskomieni henkilöiden kanssa olen teettänyt vertailevat dna-tutkimukset, joko Yhdysvalloissa tai TERVEYDEN JA HYVINVOINTILAITOKSELLA. Nämä testit ovat vieneet aikaa ja rahaa. Testien tulosten odottaminen on kysynyt kärsivällisyyttä, sillä minun testin tutkiminen on ottanut aikaa monta kuukautta. Toisen osapuolen ovat valmistuneet huomattavasti aiemmin. Tulokset ovat olleet hämmentäviä. Sukulaisinani pitämäni henkilöt EIVÄT OLE SUKUA, mutta vieraammat dna-testien kautta löytyneet ovat (?) En osaa selittää asiaa.
😨
Tämäkin ihmetyttää: Miksi hitossa äitini haastoi isyydestäni oikeuteen ihmisen, jonka kanssa hänellä ei ollut koskaan ollut suhdetta. Tosin selvännäkijä, jota epätoivoissani konsultoin ja ilmainen nettimeedio molemmat väittivät tämän liittyneen johonkin sopimukseen(?)
💔
🔻😟

Toivon näiden syntyperääni liittyvien omituisuuksien joskus vielä selviävän. Elleivät ne selviä, epätietoisuuden kanssa on elettävä. Olihan sekin jännää, kun tajusin, että jotkut dna-sukulaisistani ovat fintiaaneja eli Amerikkaan muuttaneiden suomalaisten siirtolaisten ja ojibwaintiaanien jälkeläisiä.

🙊🙊
Lähetä kommentti