TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

tiistai 29. marraskuuta 2016

MIELETÖN TUURIMinua onnisti odottamattomalla tavalla, olisiko tuon hevosenkengän ansiota? Tosin hevosenkenkä löytyi vasta tänä aamuna koiralenkillä. Täytyy viedä  se takaisin löytöpaikalle ja ripustaa näkyvälle paikalle. En tiedä onko sille enää käyttöä, mutta hevosen omistaja saattaa kaivata sitä (?) Kon Marin oppien mukaan en ainakaan jätä sitä nurkkiin pyörimään.

 Siitä tuurista. En ole aloittanut blogin pitämistä mainostaakseni mitään tuotetta. Olen huono kuluttaja, ostan hyvin vähän mitään, joten minulla ei ole hajuakaan tuotteiden ominaisuuksista. Kun matkustamme, tsekkaan aina mahdollisuuden kotimajoitukseen. Niin tutustuu, paitsi ihaniin uusiin ihmisiin, pääsee reissaamaan huomattavan edullisesti. 

Olemme pitkään venyttäneet senttejä, päästäksemme Australiaan. Ensi vuoden alkupuolella haave toteutuu. Tuleva matka mielessä kävin sivustolla;  https://www.homestay.com  Tein alustavan varauksen erään pariskunnan kotiin. Ennen kuin hyväksyivät minut ja mieheni kotiinsa asumaan, he googlettivat minut ja löysivät blogini. Sain isännältä houkuttelevan tarjouksen: "Hanki blogillesi 50 kirjautunutta seuraajaa ja kirjoita kodistamme blogissasi, niin saatte alennusta." Siitä syystä vietin eilen monta tuntia Facebookissa lahjoen, kiristäen ja uhkaillen ystäviäni blogini seuraajiksi. Se kannatti. Saavutin tavoitteen heidän ja kaikkien ystävieni avulla. 
💓💓
KIITOS RAKKAAT YSTÄVÄT.
Nyt jännitän, saanko viisumin. Ensimmäinen hakemukseni ei mennyt läpi (?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi