TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

maanantai 21. marraskuuta 2016

HUMMAAMISEN JÄLKEEN


   Sosiaalinen media ei korvaa kasvokkain näkemistä, eikä yhdessä vietettyä aikaa. Viikonloppuna se tuli todistetuksi taas kerran, kun pääsimme miehen kanssa risteilylle neljän lapsemme ja/tai heidän puolisoidensa kanssa. Useampikin aikuinen olisi mielellään lähtenyt matkaan, mutta jonkun oli hoidettava lapset, kissat ja koirat.
  Viikonloppu oli aivan mahtava. Siksi on käsittämätöntä, että kärsin epämääräisiä omantunnon tuskia. Näin käy usein matkojen ja tai muiden rientojen jälkeen. Samoin, jos jään koukkuun johonkin TV-ohjelmaan, kuten nyt olen jäänyt australialaiseen TAKAISIN KOTIIN-sarjaan. Eikä yhtään auta, että neulon telkkaria katsoessa. Saan hummailun ja kulttuuririentojen jälkeen itseni kiinni ajattelemasta, että olisi pitänyt säästää rahaa tai  aikaa ja tehdä jotain hyödyllistä. Seuraavana päivänä saankin sitten paljon aikaiseksi. Tänään siivosin keittiön kaapit ja pyöräytin marjapiirakoita.
  Mieskin hankki evästä pöytään. Hauet, siiat ja kuhat on pyydystetty Pernajasta, saaristolaisleipä on saatu käly-Raililta ja kukkopaisti on vaihdettu kalaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi