TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

maanantai 19. syyskuuta 2016

KIPINÄMukavaa, kun vielä saamme aurinkoa. Pimeää ja ehkä märkää ehtii olla vielä kylliksi. Olen aina töiden välissä lukenut ihmisten blogeja. Olen saanut niistä virtaa aloittaa ulkorakennusten siivoamisen. Sisältä voi siivota sitten sateilla. 


Kun on ollut naimisissa yli 43 vuotta ja kasvattanut isoa perhettä, käytöstä poistettua tavaraa on ennättänyt kertyä melkoisesti. "Tätä voi vielä tarvita" on ollut johtoajatus, kun milloin mitäkin on varastoitu ulkorakennuksiin. Nyt on tullut aika luopua ylimääräisestä ryönästä. Eipä jää nuorille niin suurta urakkaa, kun me kupsahdamme. Tavaroiden lajittelu nostatti mieleen monia muistoja. Enimmäkseen mukavia. Tuli mieleen sekin, että nykyisten tuotteiden elinkaari on paljon lyhyempi, kuin avioliittomme alkuaikoina valmistettujen.


Viimeinen unikko

Ruusupapu
Oppineiden kukka


Perhoset hakeutuvat liiteriin. Talvehtimaan?
Joku marjoja syövä otus käy pihallamme kakalla ja aina samassa paikassa. Epäilen supia, sillä mäyrälle sopivia luolia ei ole aivan pihamme tuntumassa. Karhun jätöksen tunnen sen lehmänläjää muistuttavasta ulkomuodosta. Niihin törmäämme Kuusamon piilopirtillä.

Ison aitan siivouksen jälkeen vuorossa on pikkuaitta ja autotallit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi