TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

torstai 22. syyskuuta 2016

ISO URAKKA JA MEIDÄN KOLMOSET

 Aamulenkillä pari joutsenta taapersi viereisellä pellolla pitkän matkaa rinnallamme. Eikös vain olekin mukavan näköinen liiterin seinä? Miksikö? Keväällä teimme polttopuita ja ladoimme ne kesäksi kuivahtaman liiterin seinustalle. Siinä ne sitten olivat koko kesän. Tänään kannoimme ja pinosimme ne liiteriin. Olen vähän sellainen, että tekemättömät työt rasittavat enemmän kuin tehdyt. Vaikka kyllä tämänpäiväinen urakka koetteli hartioita. 

Sain Äitienpäivälahjaksi lahjakortin Hellimöön. Minulla oli tänään aika heidän hierojalleen. Ajoitus osui nappiin. Hän muokkasi hartiani uuden veroisiksi. Onneksi kortissa on vielä kaksi käyntiä jäljellä.


Olimme porukalla uimahallissa. Pojat, paitsi Max olivat miehen kanssa miesten puolella. Lapset kutsuvat meitä isäksi ja äidiksi. Istuin lauteilla kolmen nuorimman kanssa. Tädit kyselivät lastemme nimiä ja ikiä. "Max 4 v.",
"Ninnu 4 v" ja "Sanna ja mäkin oon neljä".
"Voi Herran Jumala! Oletteko te kolmoset?"
"Joo", tuli kolmesta suusta yhtaikaa. En kerro tädeille, että lapset ovat meillä vain lainassa ja että he ovat kaikki eri perheistä. "Kyllä rouvalla on ollut rankka raskaus." Mutisin jotain epäselvää ja vien trion altaalle. Sanna täytti eilen 23 vuotta. HELLIMÖSTÄ palatessani poikkesin onnittelemassa häntä. Tytön hymy on yhä yhtä herttainen kuin pienenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi