TERVETULOA BLOGIINI

Kiva, kun kävit. Kommentit ilahduttavat minua aina. Kiitos, kun kommentoit.

Translate

AIHEITA:

lauantai 23. huhtikuuta 2016

MATKAILIJAN OMATUNTO KOLKUTTELEE


Haaveilen jatkuvasti matkustamisesta. Olen tehnyt niin 13-vuotiaasta, kun seilasimme Flaminia-laivalla Australiasta kohti Eurooppaa. Silloin huomasin olevani sielultani kulkuri. Etsin jatkuvasti uusia elämyksiä, outoja luonnonkauniita paikkoja, väkijoukkoja ja eksotiikkaa. Matkustaminen merkitsee minulle myös arjen rutiineista vapautumista.  
  Viimeaikoina olen alkanut kertoa matkoistasi, vaikka poden - jostain kumman syystä - niistä myös huonoa omaatuntoa. Kaitpa matkoista kertominen on minulle jonkinlaista oman indentiteetin vahvistamista.
  Mahdollisuus matkustamiseen on  etuoikeus, joka jakautuu epätasaisesti. Monilla olisi rajattomasti rahaa, muttei aikaa matkustaa. Useiden kohdalla on päinvastoin. Aikaa on loputtomiin, mutta liikkumismahdollisuuksia  ei ole.  Matkailubusineksella on myös synkät puolensa, esim. seksiturismin jyrkkä kasvu ja ilmastonmuutos.
  Matkustajana olen kaikkiruokainen. Viihdyn yhtä hyvin reppureissaajana kuin matkaajille helpoilla seuramatkoilla. Matkan hinta on tärkeimpiä valintakriteereitäni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut aina iloiseksi